De Thermal manier

Service van A tot Z betekent bij Thermal dat u welkom bent om vrijblijvend te sparren over uw projecten tot de complete engineering, productie en montage daarvan. Sinds 1976 alles in eigen huis, dit maakt ons premium in aluminium.

Calculatie en verkoop

De afdeling calculatie en verkoop bespreekt uw wensen en vertaalt deze naar een passende oplossing. We denken mee met slimme alternatieven en voorzien u van een eerste schets opzet van kozijnen.

Tekenkamer

Na opdracht maakt onze tekenkamer al het tekenwerk gereed, incl. bouwkundige aansluitingen en alle benodigde informatie voor onze werkvoorbereiding en productie.

Werkvoorbereiding

Onze engineers maken uw project verder productiegereed, bestellen de juiste materialen bij onze leveranciers en zorgen dat alle machines voorbereid worden met de juiste bewerkingen.

Productie

Van zagen en profielbewerkingen tot assemblage en beslaginbouw. Onze vakmannen dragen er zorg voor dat uw aluminium kozijnen en gevels met nauwkeurigheid gefabriceerd worden in onze eigen fabriek in Roosendaal.

Montage

Samen met u maken we een planning voor montage op locatie, conform VMRG richtlijnen worden de elementen geplaatst en gecontroleerd.

Nazorg en service

Thermal is pas klaar wanneer u tevreden bent. Het kan voorkomen dat ramen of deuren na een inwerkperiode opnieuw afgesteld moeten worden, onze servicemonteur zorgt er dan voor dat alles weer feilloos werkt.

Aluminium comfort

De eisen omtrent veiligheid in gebouwen worden alsmaar strenger, u bent bij Thermal welkom voor oplossingen op het gebied van inbraakwerendheid, brandvertraging, explosiewering en kogelwerendheid.

Thermal werkt samen met gerenommeerde systeemleveranciers zoals Reynaers en Hueck welke uitgebreide oplossingen hebben binnen deze vakgebieden, altijd gecertificeerd conform huidige regelgeving.

Hoogisolerend

Een veelvoorkomend misverstand is dat aluminium kozijnen niet goed isoleren. Dankzij een thermische onderbreking in de profielen (deze bestaan uit een aluminium binnen- en buitenkader voorzien van een polyamide isolator) en gebruik van dubbele rubber afdichtingen kunnen toch hoge isolatiewaardes behaald worden. De isolatiewaarde van een kozijn wordt ook wel warmtedoorgangscoëfficiënt genoemd en wordt uitgedragen in een U-waarde, hoe lager de U-waarde hoe beter isolerend een element is. Thermal kan u al in calculatiefase voorzien van een U-waarde berekening per element, zo bent u al in een vroeg stadium op de hoogte van de mogelijke prestaties.

Geluidsreducerend

In veel situaties is het wenselijk dat een kozijn of gevel ook een geluidsreducerende functie heeft. Met standaard isolatieglas worden dankzij de geïsoleerde profielen in aluminium al relatief hoge waardes behaald. In bijzondere gevallen waar een hoge geluidsreductie gewenst is, kunnen aluminium kozijnen ook uitgevoerd worden met speciaal geluidswerend glas. Het glas is dan uitgevoerd met speciale onzichtbare folies zodat gebouwen langs een spoor of drukke weg aan de beschermde zijde geen last hebben van geluidsoverlast.

Gebruiksgemak

Premium in aluminium, dankzij moderne productiecapaciteiten worden de aluminium kozijnen van Thermal zeer precies gefabriceerd. Montage wordt verzorgd door een zeer ervaren team, zo bent u altijd verzekerd van een goed en soepel werkend product. Na een inwerkperiode kan het nodig zijn dat ramen en deuren nog enige afstelling vereisen, dat wordt uiteraard binnen de garantie door het serviceteam van Thermal verzorgd.

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Bekijk alle Thermal projecten

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal