Sint Antonius Etten-Leur

Monumentaal karakter met het comfort van nu.

Het Sint Antonius gebouw in Etten-Leur is een karakteristiek gemeentelijk monument met een rijke historie. Het gebouw stammend uit de begin jaren 1900 heeft in zijn geschiedenis vele functies gekend. In 2020 is het gebouw volledig getransformeerd naar 20 luxueuze appartementen.

De monumentale voorgevel is door Thermal voorzien van nieuwe aluminium kozijnen met een slank design om het oude uiterlijk te waarborgen. Aan de achterzijde is de oorspronkelijke gebouwstructuur weer beter zichtbaar gemaakt door later aangebracht metselwerk te vervangen door aluminium vliesgevels met grote glasoppervlaktes.

Projectdetails

Opdrachtgever
Nederlandse Bouw Unie

Locatie
Etten-Leur

Aannemer
Nederlandse Bouw Unie

Systeem
Reynaers SL38 & CW50

Architect
Rothuizen Architecten

Keurmerken
VMRG

Bekijk alle Thermal projecten

Geïnteresseerd? Neem contact op!

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal