Bouwen aan

Thermal bouwt al sinds 1976 aan aluminium kozijnen en gevels binnen verschillende toepassingsgebieden. Wij zien onszelf boven leverancier voornamelijk als een partner binnen de bouw. Daardoor voelen klanten zich bij Thermal gehoord en vertrouwd.

Zowel utiliteits- als woningbouw valt binnen ons specialisme. Ieder kent zijn eigen wensen en uitdagingen. Thermal bouwt aan kantoren, winkelgevels (plinten), appartementencomplexen, woningen maar ook specials als modulaire bouw en tiny houses. Onze producten ontwikkelen wij op maat voor deze bouwstijlen en denken graag mee middels advies over detaillering, profielkeuzes, isolatie, veiligheid en (financiële) haalbaarheid specifiek voor uw project. Daar krijgen wij energie van!

Utiliteit

Aluminium kozijnen zijn uitermate geschikt voor toepassing in utiliteitsbouw. Aluminium kozijnen zijn onderhoudsarm en hebben een relatief lange levensduur, tot wel 50 jaar, dit brengt kantooreigenaren een lage cost of ownership en daarmee een hoger rendement.

Bekijk meer

Publieke gebouwen

Publieke gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen en overheidsgebouwen kennen hun eigen eisen omtrent veiligheid en functionaliteit.

Aluminium ramen, deuren en gevels zijn sterk, onderhoudsarm en toe te passen als veiligheidsoplossing.

Bekijk meer

Herbestemmingen

Het herbestemmen van kantoren, scholen en kerken is een mooie manier om oude gebouwen met een andere functie nieuw leven in te blazen.

Bekijk meer

Appartementen

Voor appartementen is het wenselijk dat de gevels, ramen en deuren onderhoudsarm zijn. Aluminium is onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur, dit maakt de eigendomskosten per inwoner zo laag mogelijk.

Bekijk meer

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Woningen

Van op maat gedesignde villa’s tot projectmatige woningbouw of woningrenovatie. Woningbouw vraagt in alle vormen om extra oog voor detail, bij Thermal kunt u rekenen op een partner met net zo veel passie voor uw project als uzelf.

Bekijk meer

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal