Aluminium ramen, deuren, schuifdeuren en vouwwanden.

De toegang tot ieder gebouw.

Meer dan 45 jaar ervaring in de productie en montage van aluminium ramen, deuren, schuifdeuren en vouwwanden; bij Thermal bent u aan het juiste adres.

Aluminium ramen en deuren zijn geschikt voor zowel utiliteits- als woningbouw, Thermal maakt hiervoor gebruik van o.a. de volgende Reynaers systemen; CS77, SL38, Masterline 8, CP 130 / 155 & Masterpatio. Aangevuld met (elektrisch) beslag gebaseerd op uw wensen.

Dankzij onze kennis, ervaring en het gebruik van deze hoogwaardige systemen blinken Thermal ramen en deuren uit in design en functionaliteit.

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, we bespreken ze graag met u.

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal