Partners & keurmerken

Samenwerken is de basis van ons bestaan. Thermal werkt samen met verschillende toonaangevende leveranciers binnen de gevelbouw en is daarnaast aangesloten bij verschillende branche- en keuringsorganisaties, zo halen we altijd het beste uit onszelf.

Reynaers

Reynears is hoofdleverancier van Thermal en een zeer belangrijk partner. Reynaers Aluminium is een toonaangevende specialist in de ontwikkeling en marketing van innovatieve, duurzame aluminiumoplossingen voor ramen, deuren en gevels. Samen met hun partners richten ze zich op het creëren van energiezuinige, verantwoord gemaakte producten die het verschil maken voor huizen, gebouwen en de mensen die ze dienen. Together for better.

Hueck

Hueck Aluminium Systems is een wereldwijd actieve fabrikant en leverancier van aluminium systemen. Hueck behoort tot de toonaangevende Europese aanbieders van aluminiumprofielen voor raam-, deur- en gevelsystemen en ook voor de verder verwerkende industrie. De bereidheid om steeds vernieuwend te zijn, energie-efficiency, duurzaamheid en de hoogste kwaliteitseisen zijn voor de bedrijfsgroep vanzelfsprekend.

VMRG

Thermal is lid van de VMRG, de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche. Het VMRG keurmerk waaronder Thermal levert staat voor een hoge kwaliteit en leverzekerheid. De VMRG kwaliteitseisen en adviezen geven vooraf duidelijkheid over wat u kunt verwachten.

Koninklijke metaalunie

De koninklijke metaalunie is met meer dan 14.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaalsector. De Koninklijke Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete en resultaatgerichte aanpak met advies over bedrijfsjuridische, economische en bestuursrechtelijke zaken.

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal