Aluminium design

De basiseigenschappen van aluminium maken het uitermate geschikt als design oplossing, omdat aluminium relatief sterk en licht van gewicht is kunnen elementen uitgevoerd worden met slanke profielen en grote glasoppervlakken.

De profielsystemen waar Thermal mee werkt zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Vlakke profielen zorgen voor een strak en modern uiterlijk, profielen met een verzet zorgen juist voor een authentiek design.

Alle kleurcombinaties zijn mogelijk, profielen kunnen uitgevoerd worden met een gladde of structuur coating. Een bi-color uitvoering is ook mogelijk, elementen hebben dan aan de binnen- en buitenzijde een andere kleur.

Beslag kan vaak in dezelfde kleur uitgevoerd worden als de rest van het kozijn, dit zorgt voor een rustige uitstraling.

Samen met u bespreken we uw wensen en alle mogelijkheden zodat voor een perfecte match gezorgd wordt.

Heeft u een actueel project? Neem contact met ons op!

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal