Woning op ’t Zand Roosendaal

‘Wonen in het groen’ is het thema van nieuwbouwlocatie ’t Zand in Roosendaal.

Op deze unieke plek zijn op 44 zelfbouwkavels duurzame en energieneutrale woningen gebouwd.

Thermal heeft voor diverse aannemers en particuliere opdrachtgevers een bijdrage mogen leveren aan 7 woningen. Onderstaande woning nemen wij even in het bijzonder.

In het design van deze gelijkvloerse woning zijn diverse raampartijen en schuifdeuren opgenomen met een hoogte van 3,6 meter. De voordeur is voorzien van een vleugeloverdekkend paneel en designgreep, in combinatie met de zwarte structuur afwerking is het een waar plaatje geworden. Om ook op het gebied van comfort en duurzaamheid niet achter te blijven is er gekozen voor hoogwaardig isolerende systemen en triple beglazing.

Projectdetails

Opdrachtgever
Particulier

Locatie
Roosendaal

Aannemer
Bouwbedrijf AdSuijkerbuijk

Systeem
Reynaers CS77

Architect
Alrgra & Marechal Architecten

Keurmerken
VMRG

Bekijk alle Thermal projecten

Geïnteresseerd? Neem contact op!

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal