Herbestemmingen

Het herbestemmen van kantoren, scholen en kerken is een mooie manier om oude gebouwen met een andere functie nieuw leven in te blazen.

Thermal bouwt aan gebouwen van tientallen tot soms wel honderden jaren oud, deze vaak monumentale panden kennen allen een rijke historie en grote bekendheid binnen een regio. Gevels dienen gerenoveerd te worden met respect voor de originele uitstraling, vaak gaat het om het vervangen van oude stalen of houten ramen waarbij het uiterlijk van toen gecombineerd dient te worden met de eisen van nu. Onze aluminium profielen zijn hier ideaal voor.

Thermal heeft in bouwteams bijgedragen aan verschillende spraakmakende projecten, daarbij geven wij advies over uiterlijk, isolatiewaardes en veiligheidsaspecten als inbraak- en brandwerendheid. Benieuwd naar deze projecten? Bekijk ze hier.

Heb jij een actueel project? Neem contact met ons op!

Voorbeelden Herbestemmingsprojecten

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal