Aluminium comfort

Aluminium gevelelementen dragen op meerdere manieren bij aan gebruiks- en wooncomfort van een gebouw.

Hoogisolerend

Een veelvoorkomend misverstand is dat aluminium kozijnen niet goed isoleren. Dankzij een thermische onderbreking in de profielen (deze bestaan uit een aluminium binnen- en buitenkader voorzien van een polyamide isolator) en gebruik van dubbele rubber afdichtingen kunnen toch hoge isolatiewaardes behaald worden. De isolatiewaarde van een kozijn wordt ook wel warmtedoorgangscoëfficiënt genoemd en wordt uitgedragen in een U-waarde, hoe lager de U-waarde hoe beter isolerend een element is. Thermal kan u al in calculatiefase voorzien van een U-waarde berekening per element, zo bent u al in een vroeg stadium op de hoogte van de mogelijke prestaties.

Geluidsreducerend

In veel situaties is het wenselijk dat een kozijn of gevel ook een geluidsreducerende functie heeft. Met standaard isolatieglas worden dankzij de geïsoleerde profielen in aluminium al relatief hoge waardes behaald. In bijzondere gevallen waar een hoge geluidsreductie gewenst is, kunnen aluminium kozijnen ook uitgevoerd worden met speciaal geluidswerend glas. Het glas is dan uitgevoerd met speciale onzichtbare folies zodat gebouwen langs een spoor of drukke weg aan de beschermde zijde geen last hebben van geluidsoverlast.

Gebruiksgemak

Premium in aluminium, dankzij moderne productiecapaciteiten worden de aluminium kozijnen van Thermal zeer precies gefabriceerd. Montage wordt verzorgd door een zeer ervaren team, zo bent u altijd verzekerd van een goed en soepel werkend product. Na een inwerkperiode kan het nodig zijn dat ramen en deuren nog enige afstelling vereisen, dat wordt uiteraard binnen de garantie door het serviceteam van Thermal verzorgd.

Heeft u een actueel project? Neem contact met ons op!

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal