Woningbouw

Van op maat gedesignde villa’s tot projectmatige woningbouw of woningrenovatie. Woningbouw vraagt in alle vormen om extra oog voor detail, bij Thermal kunt u rekenen op een partner met net zo veel passie voor uw project als uzelf.

We maken gebruik van verschillende systemen speciaal ontwikkeld op de wensen van de woningbouw, denk aan zeer slanke profielen met een staal look en uitstekende isolatiewaardes. De aluminium kozijnen van Thermal zijn beschikbaar in alle mogelijke kleuren en afwerkingen, inclusief beslag in kleur zorgt dit voor een premium uitstraling. De systemen welke Thermal toepast voor de woningbouw zijn getest op WK2 inbraakveiligheid en het politiekeurmerk, zo bent u verzekerd van een veilige oplossing en maximaal comfort.

Inspiratie opdoen voor uw woning? Bekijk hier onze projecten.

Heb jij een actueel project? Neem contact met ons op!

Voorbeelden Woningbouwprojecten

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal