Publieke gebouwen

Publieke gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen en overheidsgebouwen kennen hun eigen eisen omtrent veiligheid en functionaliteit.

Ramen en deuren zijn onderhevig aan frequent en hevig gebruik, dankzij de sterkte van aluminium en het gebruik van kwaliteitssluitwerk zijn Thermal ramen en deuren prima tegen bestemd. Onderhoudskosten zijn laag omdat aluminium enkel periodiek gereinigd hoeft te worden.

Publieke gebouwen worden vaak ontworpen met een grote vrijheid in design of behoeven speciale veiligheidsfuncties als inbraak- en brandwerendheid, onze oplossingen sluiten hier naadloos op aan.

Heb jij een actueel project? Neem contact met ons op!

Voorbeelden Publieke gebouwen

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal