Appartementen

Voor appartementen is het wenselijk dat de gevels, ramen en deuren onderhoudsarm zijn. Aluminium is onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur, dit maakt de eigendomskosten per inwoner zo laag mogelijk. 

Dit zonder besparing op uiterlijk en comfort, aluminium ramen en deuren hebben namelijk dankzij thermisch onderbroken profielen uitstekende isolatiewaardes. Aluminium zorgt voor een strakke uniforme uitstraling en dankzij zijn materiaaleigenschappen in te zetten met veel designvrijheid. Thermal heeft diverse projecten uitgevoerd voor appartementsgebouwen. Zowel als projectontwikkelaar, VVE of woningbouwstichting bent u bij Thermal welkom.

Heb jij een actueel project? Neem contact met ons op!

Voorbeelden Appartementen projecten

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal