Utiliteit

Aluminium kozijnen zijn uitermate geschikt voor toepassing in utiliteitsbouw. Aluminium kozijnen zijn onderhoudsarm en hebben een relatief lange levensduur, tot wel 50 jaar, dit brengt kantooreigenaren een lage cost of ownership en daarmee een hoger rendement.

Met aluminium vliesgevels kan kostenefficiënt een echt eye-catcher gerealiseerd worden. Aluminium ramen en deuren zijn robuust en zijn bestand tegen zwaar en hoogfrequent gebruik. Enkel een periodieke schoonmaakbeurt volstaat voor een perfecte uitstraling en blijvend functioneren van het kantoorgebouw. Door de diverse keuzes in systemen welke Thermal gebruikt is er op het gebied van design en veiligheid altijd een passende keuze te maken voor uw kantoorpand.

Bekijk enkele van onze referenties en laat u inspireren.

Heb jij een actueel project? Neem contact met ons op!

Voorbeelden Utiliteitsprojecten

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal