Aluminium vliesgevels

Vliesgevels zijn uitermate geschikt voor het maken van ruimtelijke constructies en kennen een grote vrijheid in design. Een aluminium vliesgevel is vaak de blikvanger van een gebouw.

Grote overspanningen en glasoppervlakken zorgen voor veel lichttoetreding en een ruimtelijk gevoel, dankzij het gebruik van innovatieve systemen met behoud van isolatie en comfort.

Aluminium vliesgevels worden veelal gebruikt om een vrije overspanning over meerdere verdiepingen te creëren, maar zijn dankzij modulaire opbouw ook uitermate geschikt voor het creëren van een gevelplint. De samenstelling van profielen maakt het mogelijk beglazing onder een hellingshoek of zelfs als glasdak toe te passen.

Voor het creëren van vliesgevels maken wij gebruik van o.a. de volgende systemen; Reynaers Curtain Wall & Hueck Trigon.

Voor uw aluminium vliesgevel bent u bij Thermal aan het juiste adres.

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal