Aluminium veiligheid

De eisen omtrent veiligheid in gebouwen worden alsmaar strenger, u bent bij Thermal welkom voor oplossingen op het gebied van inbraakwerendheid, brandvertraging, explosiewering en kogelwerendheid.

Thermal werkt samen met gerenommeerde systeemleveranciers zoals Reynaers en Hueck welke uitgebreide oplossingen hebben binnen deze vakgebieden, altijd gecertificeerd conform huidige regelgeving.

Inbraakwerendheid

Inbraakwerendheid is de meest gestelde eis omtrent ramen en deuren. Onze oplossingen voldoen aan politiekeurmerk / weerstandsklasse 2 (in bouwbesluit minimaal bepaalde eis voor woningen) en afhankelijk van uw wensen aan weerstandsklasse 3 (gevraagd in speciale projecten).

Brandwerendheid

Er zijn in Nederland strenge eisen omtrent brandwerendheid, zo worden gebouwen vaak opgedeeld in verschillende brandcompartimenten maar moet ook de brandoverslag tussen verschillende gebouwen zo veel mogelijk voorkomen worden. Brandwerende ramen, deuren en gevels leveren een grote bijdrage bij het beperken van persoonlijk en materieel letsel. Thermal levert brandwerende elementen geschikt voor 30- en 60 minuten in verschillende klassen voorgeschreven in de norm NEN 6069.

Kogel- en explosiewering

In speciale gevallen dient een gebouw voorzien te worden van kogel- en of explosiewerende gevelelementen, ook daarvoor bent u bij Thermal aan het juiste adres.

Naast systeemtesten is ook Thermal gecertificeerd voor het maken en plaatsen van deze elementen, met onze expertise bent u verzekerd van een oplossing welke voldoet aan alle huidig geldende eisen en regelgeving.

Heeft u een actueel project? Neem contact met ons op!

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal