Oplossingen in aluminium

Thermal heeft een passie voor aluminium ramen, deuren en gevels. Vanuit ons expertise leveren we een breed scala aan mogelijkheden waarmee invulling gegeven wordt aan uw project.

Alle ramen, deuren en andere oplossingen worden projectspecifiek door Thermal geëngineerd en geproduceerd. Zo kan altijd aan uw specifieke wensen voldaan worden.

Waarom aluminium van Thermal?

Hoog comfort dankzij goede isolatiewaardes

Strak en robuust uiterlijk

Onderhoudsarm

Zeer lange levensduur

Duurzaam en 100% recyclebaar

Veilig want inbraakwerend

Vrijheid in design

Van A tot Z

Aluminium ramen en deuren

Meer dan 45 jaar ervaring in de productie en montage van aluminium ramen, deuren, schuifdeuren en vouwwanden; bij Thermal bent u aan het juiste adres.

Bekijk meer

Aluminium vliesgevels

Vliesgevels zijn uitermate geschikt voor het maken van ruimtelijke constructies en kennen een grote vrijheid in design. Een aluminium vliesgevel is vaak de blikvanger van een gebouw.

Bekijk meer

Aluminium design

De basiseigenschappen van aluminium maken het uitermate geschikt als design oplossing, omdat aluminium relatief sterk en licht van gewicht is kunnen elementen uitgevoerd worden met slanke profielen en grote glasoppervlakken.

Bekijk meer

Aluminium veiligheid

De eisen omtrent veiligheid in gebouwen worden alsmaar strenger, u bent bij Thermal welkom voor oplossingen op het gebied van inbraakwerendheid, brandvertraging, explosiewering en kogelwerendheid.

Inbraakwerendheid

Inbraakwerendheid is de meest gestelde eis omtrent ramen en deuren…

Brandwerendheid

Er zijn in Nederland strenge eisen omtrent brandwerendheid…

Kogel- & explosiewering

In speciale gevallen dient een gebouw voorzien te worden van…

Bekijk meer

“Iedereen bij Thermal deelt de liefde voor aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en gevels. Door van A tot Z mee te denken in de geveltechniek transformeren wij een kwaliteitsprofiel naar een hoogstaand, gemonteerd aluminium element wat een gebouw tot leven brengt.”

Aluminium comfort

De eisen omtrent veiligheid in gebouwen worden alsmaar strenger, u bent bij Thermal welkom voor oplossingen op het gebied van inbraakwerendheid, brandvertraging, explosiewering en kogelwerendheid.

Hoogisolerend

Een veelvoorkomend misverstand is dat aluminium kozijnen niet goed isoleren…

Geluidsreducerend

In veel situaties is het wenselijk dat een kozijn of gevel ook een…

Gebruiksgemak

Dankzij moderne productiecapaciteiten worden de aluminium kozijnen van…

Bekijk meer

Bekijk alle Thermal projecten

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Ontmoet team Thermal

Vakmensen met meer dan 30 jaar ervaring worden afgewisseld door jonge mensen met frisse ideeën. Bij Thermal zijn we trots op wat we doen, dit maakt ons premium in aluminium.

0165-568850
info@thermal.nl
Electronweg 4
4706 PP Roosendaal